Mannen van staal

Kwaliteit, service, de juiste prijs, en maatwerk: ziedaar de ‘staalharde’ tevredenheidsgarantie die Antwerpse Staal Services (ASS) zijn klanten biedt. Niet verwonderlijk dat wij leveren aan staalhandelaren, scheeps- en machinebouw-, constructie- en snijbedrijven in heel Europa (én daarbuiten).

 

Gestaald

ASS biedt u eersteklas staal, dankzij onze goede contacten met staalfabrieken en walserijen wereldwijd. Maar dat is niet alles: omdat wij een compact maar daadkrachtig team hebben, zijn korte lijnen en snelle leveringen gegarandeerd. Bovendien is ons magazijn uitstekend gelegen: u vindt ons in de haven van Vlissingen, vlak bij de belangrijke (spoor- en water)wegen.

 

Efficiëntie, flexibiliteit en service

Onze uitstekende reputatie is gebaseerd op drie uitgesproken troeven.

Ten eerste (logistieke) efficiëntie: wij hebben een uitgebreid vrachtwagenpark, vijftien ervaren medewerkers, een enorme loods en tonnen staalplaten op stock.

Ten tweede flexibiliteit, in de vorm van verschillende plaatafmetingen. Hebt u dikke, dunne, korte, lange, brede of smalle platen nodig? Wij hebben hoe dan ook uw bestelling in huis.

Ten slotte service: wij behandelen uw platen volgens een uitgekiend procedé. We drogen en stralen ze, daarna worden ze gespoten en nog eens gedroogd, en we eindigen met coderen.

 

Kan uw bedrijf een dergelijke kant-en-klare staaloplossing goed gebruiken? Laat ons vandaag nog iets weten!