Antwerp Staal Services (ASS)

Het beste staal

Antwerpse Staal Services (ASS) is niet zomaar een staalleverancier – het is een totaalpartner. Want dankzij onze uitstekende logistieke organisatie, ons uitgebreide netwerk en ons dienstenaanbod (staalplaten stralen en conserveren doen we in eigen huis) krijgt iedere klant exact wat hij nodig heeft. Op tijd, én tegen de beste prijs.

 

Ons aanbod

Onze specialiteit? Kwaliteitsstaalplaten leveren aan onze verschillende industriële klanten. In Europa en daarbuiten. Voor constructiestaal kiezen die uit twee kwaliteiten (S 355 J2+N (volgens norm EN 10025 ADW 1) en S 235 JR+AR (volgens norm EN 10025 ADW 1)), voor scheepsbouwstaal geldt de Grade A-kwaliteit.

Wat de afmetingen betreft: de plaatdikte varieert van 5 tot 120 mmm, de breedte van 1500 tot 3000 mm en de lengte van 6000 tot 12.000 mm. Vrij vertaald: de klant heeft de grootst mogelijke keuzevrijheid.

 

Uw zekerheid

Niet alleen ons productassortiment, maar ook onze garanties zijn staalhard. Wat dacht u van vijftien ervaren medewerkers, een loods van 16.000 m2 (waar we 20.000 ton aan staalplaten stockeren), vijf eigen trucks en zeven trailers? Wij kunnen met andere woorden probleemloos grote, kleine en lastminuteopdrachten aan. Bel ons vandaag nog voor een kennismakingsgesprek over onze service, kwaliteit en scherpe tarieven.